Måltidsutbildning

Syfte

Vi kommer här att tillsammans gå igenom hur man hanterar livsmedel på ett säkert sätt, om måltider och hur dessa spelar roll i patienters behandling.



Innehåll

  • Hur ska jag tänka när jag har hand om patientmat?
  • Vad ska jag tänka på när en patient inte äter lök?
  • Hur kontrollerar jag att maten är varm?
  • Vad är skillnaden mellan "Bäst före"-datum och "sista förbrukningsdag"?


  

Upplägg

Upplägg


 

Material

Material, kurslitteratur


 

Omfattning

Omfattning av tid etc

 

Former för bedömning

Former för bedömning, beskrivning av vad som krävs för godkännande

 

Förkunskaper, förutsättningar och urval

Beskrivning av obligatoriska eller rekommenderade förkunskaper

Förutsättningar

Urval


Avgift

Kostnadsfri

 

Ansvarig

Kommentar - Ansvarig

 

Ansvarig verksamhet

Regionservice och område Måltider.

 

Koordinator

Kommentar - Koordinator


Mer om ämnet

Här kan du lägga in länk till externa sidor etc

 

Övrig information

Övrig information


Extern leverantör - Företagsnamn el dyl

Kvalitetssäkrad av - Kvalitetssäkrad av

 

Utvärdering -

Utvärdering


Uppföljning -

Uppföljning

 

Datum - Publicerad i utbudskatalog - 1970-01-01 01:00:00

Datum - Senast reviderad - 1970-01-01 01:00:00