Syfte
Vi kommer här att tillsammans gå igenom hur man hanterar livsmedel på ett säkert sätt, om måltider och hur dessa spelar roll i patienters behandling.
Innehåll
Upplägg
Upplägg
Material
Material, kurslitteratur
Omfattning
Omfattning av tid etc
Former för bedömning
Former för bedömning, beskrivning av vad som krävs för godkännande
Förkunskaper, förutsättningar och urval
Beskrivning av obligatoriska eller rekommenderade förkunskaper
Förutsättningar
Urval
Avgift
Kostnadsfri
Ansvarig
Kommentar - Ansvarig
Ansvarig verksamhet
Regionservice och område Måltider.
Koordinator
Kommentar - Koordinator
Mer om ämnet
Här kan du lägga in länk till externa sidor etc
Övrig information
Övrig information
Extern leverantör - Företagsnamn el dyl
Kvalitetssäkrad av - Kvalitetssäkrad av
Utvärdering - Utvärdering
Uppföljning - Uppföljning
Datum - Publicerad i utbudskatalog - 1970-01-01 01:00:00
Datum - Senast reviderad - 1970-01-01 01:00:00