Koordineringsinsatser vid sjukskrivning och för stöd till arbetsdeltagande, MED103

Kursen ges av Göteborgs Universitet som uppdragsutbildning för VGR.


Syfte och innehåll 

Kursen är för dig med uppdrag koordineringsinsatser för sjukskrivna patienter inom primärvård eller specialistsjukvård i Västra Götaland. 

Kursen är en baskurs som med hjälp av teoretiska modeller och breddad ämneskunskap ska ge ökad förståelse och bättre kapacitet i uppdraget koordineringsinsatser.


Upplägg

Utbildningen ges på kvartsfart, avancerad nivå, med självständiga distansstudier som kombineras med undervisning på GU (2 tillfällen) och digitalt (2 tillfällen).


Material


Omfattning

Utbildningen ges på kvartsfart, avancerad nivå, med självständiga distansstudier som kombineras med undervisning på GU (24-25/8 och 7-8/12) och digitalt (21-22/9 och
26-27/10).


Förkunskaper, förutsättningar och urval

Du bör ha tagit del av det baspaket av utbildningar som VGR ger: introduktionspaketet (7 delar), webbutbildningar och regional introduktion.

För att kunna göra alla moment i kursen krävs också tillgång till statistikverktyg, Ineras Intygsstatistik och Rehabstöd. För att komma åt dessa behövs särskild behörighet som behöver sökas i god tid. Kontakta din chef för frågor om detta.


Länk till anmälan



Avgift

Kostnadsfri


Ansvarig verksamhet

VGR Akademin


Kontaktperson

Sofia Hjertman
E-post: vgrakademin@vgregion.se


Mer om ämnet och övrig information

Kursen ges av Göteborgs Universitet som uppdragsutbildning för VGR.