Välkommen!
Välkommen till Måltidsutbildningen!
- Hur ska jag tänka när jag har hand om patientmat?
- Vad ska jag tänka på när en patient inte äter lök?
- Hur kontrollerar jag att maten är varm?
- Vad är skillnaden mellan "Bäst före"-datum och "sista förbrukningsdag"?
Detta och mycket annat får du svar på i den här utbildningen.
Vi kommer här att tillsammans gå igenom hur man hanterar livsmedel på ett säkert sätt, om måltider och hur dessa spelar roll i patienters behandling.
Om du behöver textning av filmerna kan du öppna dem i Youtube. Där finns alternativ för textning i nederkanten av filmklippet.
Om du behöver hjälp med inställningar eller har frågor om utbildningen är du välkommen att höra av dig till Område Måltider på följande adress:
regionservice.maltider@vgregion.se
Vi vill gärna veta vilka kunskaper du redan besitter om kost och måltider.
Vi ber dig därför svara på frågorna i enkäten. Svaren är anonyma.