Deltagare
Välkommen!
1. Introduktion
2. Personlig hygien
3.1. Mikroorganismer och var de finns
3.2. Mikroorganismer och hälsoeffekter
3.3. Mikroorganismer och trivsamma miljöer
3.4. Sporer och toxiner
3.5. Kontamineringsvägar
4.1. Förvaring
4.2. Temperaturer
4.3. Vad ska man göra om man upptäcker något fel?
4.4. Säkerhetssystem - HACCP
4.5. Egenkontrollprogram
5.1. Skillnad mellan allergi, intolerans och känsl...
5.2. Innehållsförteckning
Varför är vissa livsmedel fetstilta i innehållsför...
5.3. Vanliga allergier
6.1. Måltidsmiljö
6.2. Varför måltidsmiljö är viktigt
6.3. Rutiner för god måltidsmiljö
7.1 Mat som en del av behandlingen
7.2. Undernäring
7.3. Rutiner mot undernäring
8. Miljö
9. Slutvideo - om Område Måltider och annat matnyt...
10. Efter avslutad utbildning