Anmälan och information

Utvecklande ledarskap (UL)

Utbildningen vänder sig till dig som är chef/ledare och är intresserad av hur du genom ditt ledarskap kan utveckla dina anställda.


Syfte och innehåll

UL inriktar sig på ledarens förmåga att vara ett föredöme, att visa personlig omtanke, att inspirera och motivera. På utbildningen tränar du praktiskt på hur du motiverar, inspirerar och skapar delaktighet genom att visa personlig omtanke och genom att ge stöd men även genom att konfrontera i ett gott uppsåt.

Genom att arbeta med självinsikt och tolkningar av feed-backinstrumentet "Utvecklande Ledarskap Ledarbedömning" (ULL) kommer du att


  • kunna analysera, reflektera över och medvetet utveckla dina dagliga ledarhandlingar

  • med de egna insikterna och genom din utveckling ha fokus på att utveckla den egna arbetsgruppen för att på sikt nå högre effektivitet i organisationen


Upplägg



Material

Material som hör till utbildningen tillhandahålles av ansvarig utbildare.


Omfattning



Förkunskaper, förutsättningar och urval

Inga förkunskaper krävs.


Avgift



Ansvarig verksamhet

VGR Akademin


Kontaktperson

E-post: vgrakademin@vgregion.se


Mer om ämnet och övrig information

Utvecklande ledarskap är ett ledarskapskoncept framtaget av Försvarshögskolan. Utbildningen används numera inom försvaret och den civila marknaden. Läs mer om UL på Försvarshögskolans webbsida.

Mer information om hur du anmäler dig får du genom att registrera dig (klicka på Registrera mig för att registrera dig). Enbart du som är anställd i VGR kan registrera dig och ta del av utbildningen.

Självregistrering (Deltagare)