Anmälan och information

Regiongemensamt introduktionsprogram för nya chefer

Introduktionsprogrammet för nya chefer riktar sig till nytillträdda chefer i Västra Götalandsregionen. Introduktionsprogrammet syftar till att öka chefers kunskap om Västra Götalandsregionens uppdrag och organisationskultur samt öka kunskapen om VGR:s ansvarsområden och organisation.


Syfte och innehåll 

Introduktionsprogrammet syftar till att öka chefers kunskap om Västra Götalandsregionens uppdrag och organisationskultur samt öka kunskapen om VGR:s ansvarsområden och organisation.

Under två dagar får nya chefer möjlighet att träffas, ta del av varandras erfarenheter, knyta kontakter och därmed successivt stärka VGR som organisation och arbetsgivare. Introduktionsprogrammet är en del av Västra Götalandsregionens chefsförsörjningsprocess och nyblivna chefers introduktion.


Upplägg

Utbildningen går över två dagar och vid anmälan så bokar vi även in er för en hotellnatt på Scandic Rubinen där konferensen genomförs, mellan dag ett och dag två. Första kvällen bjuder vi på en gemensam middag och både hotellövernattningen och middagen ingår i upplägget.

Eventuella ändringar eller uppdateringar kommer att publiceras på: Introduktion- Insidan.se och kommer även att nå dig som anmält dig via mailutskick.


Material






Omfattning

2 dagar


Förkunskaper, förutsättningar och urval






Avgift

Kostnadsfri.


Ansvarig verksamhet

Koncernstab HR, Koncernkontoret


Kontaktperson

Beatrice Baan, Konferenskoordinator, Event- och Mötesservice, Fastighet, Stöd och Service
E-post: beatrice.baan@vgregion.se


Mer om ämnet och övrig information

Besökare har inte åtkomst till denna utbildning. Logga in